به گزارش آنی غذا یک متخصص تغذیه، در ارتباط با راهکارهای پیشگیری از سوزش معده در زمان روزه داری، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که یکی از مهم ترین مشکلاتی که افراد در ماه مبارک رمضان با آن مواجهند، احساس سوزش و یا رفلاکس سر دل است، اضافه کرد: این مشکل در واقع برگشت اسید از معده به مری است. وی افزود: برای جلوگیری از این بروز این مشکل روزه داران پس از وعده سحر یا افطار بلافاصله دراز نکشید و حداقل نیم تا یک ساعت درحال نشسته باشید. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان این مطلب که به حداقل رساندن مصرف کافئین می تواند چاره مؤثری برای کاهش درد معده باشد، اضافه کرد: چای پررنگ، قهوه و نوشابه های مشکی منابع اصلی کافئین ها هستند که باید کمتر مصرف شود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی، پرهیز از پرخوری خصوصاً در ماه مبارک رمضان را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: مصرف غذاهای کم چرب و آب پز و عدم دریافت غذاهای پرکالری در یک وعده می تواند به کاهش درد معده کمک نماید.