یک متخصص تغذیه اظهار داشت: یکی از باورهای غلط که بین افراد دیابتی دیده می شود این است که مصرف آب لیموی تازه سبب افزایش قند افراد مبتلا به دیابت می شود و نباید استفاده گردد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که یک لیموترش کامل ۲۹ کیلوکالری انرژی دارد و فقط ۶ گرم قند دارد اظهار نمود: لیموترش منبع ویتامین C، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است. وی ادامه داد: فیبر مواد غذایی سبب می شود قند خون پس از مصرف آن ماده غذایی زیاد بالا نرود و در عین حال اندیس گلایسمی آب لیمو ترش بالا نیست، یعنی پس از مصرف آن قند خون با شیب تند بالا نمی رود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به این که وجود پتاسیم و ویتامین C در آب لیمو ترش تازه در کاهش فشارخون نقش دارد، اظهار داشت: با عنایت به این که افراد مبتلا به دیابت بیشتر از افراد معمولی مستعد افزایش فشارخون و بیماری های قلبی و عروقی هستند مصرف آب لیموی تازه در حد یک چاشنی در کنار غذا می تواند در پیش گیری از بروز فشارخون و بیماری های قلبی و عروقی نقش مؤثری داشته باشد. وی تصریح کرد: ویتامین C موجود در لیموترش تازه در سنتز کلاژن نقش دارد و می تواند در استقامت دیواره رگ ها و جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی نقش داشته باشد همینطور سیترات پتاسیم موجود در آب لیموترش تازه مانع تشکیل سنگ های کلیوی می شود، ازاین رو مصرف آن به این دسته از بیماران هم سفارش می شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به اینکه مصرف آب لیمو همراه غذا سبب جذب بهتر آهن می شود، تصریح کرد: آب لیمو برای افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن هم بسیار مفید می باشد.