آنی غذا: پژوهشگران می گویند اگر مادران در دوران حاملگی سبزیجات بیشتری مصرف کنند، کودکان شان از خوردن سبزیجات اجتناب نمی کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث ساوند، یک مطالعه جدید خوردن حداقل سه وعده سبزیجات در روز در دوران حاملگی را با مصرف بیشتر این ماده خوراکی در کودکان تا سن شش سالگی مرتبط دانسته است.
به گفته تیم متخصصان آمریکایی و فرانسوی، مصرف سبزیجات در دوران شیردهی نیز در علاقه کودک به خوردن سبزیجات تأثیر داشته است.
آنها معتقدند طعم های تلخ سبزیجات که در رحم و شیر مادر منتقل می شوند، ممکنست ترجیحات غذایی نوجوانان را هنگام بزرگ شدن شکل دهد.
رژیم غذایی سرشار از سبزیجات پهن برگ و میوه ها می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، فشار خون را کم کند، چاقی را مهار کند و حتی با تعدادی از سرطان ها روبرو شود.
محققان این مطالعه ادعا می کنند که اگر مادران در دوران حاملگی بیشتر سبزیجات مصرف کنند، کودکان شأن بیشتر از سبزیجات لذت می برند.
محققان دانشگاه های رودآیلند، کلرادو و پاریس، ۶۹۶ زن را از مه ۲۰۰۵ تا ژوئن ۲۰۰۷ در طول حاملگی و بعد از آن، مورد بررسی قرار دادند و پرسشنامه پیگیری آنها تا شش سال بعد انجام شد.
در این مطالعه، از مادران پرسیده شد که در طول حاملگی و پس از آن چه مقدار از سبزیجات مصرف می کنند. پژوهشگران همین طور پرسیدند فرزندانشان از چهار ماهگی تا شش سالگی چقدر سبزی می خوردند.
یافته ها نشان داد مادرانی که سه و نیم وعده یا بیشتر در روز سبزیجات می خوردند، فرزندانی داشتند که حدود ۰.۹ وعده در روز سبزیجات مصرف می کردند. بگفته پژوهشگران، این رقم کوچک، اما تأثیرگذار است.
منبع: آنی غذا