به گزارش آنی غذا نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است بین الگوهای رژیم غذایی و طول عمر ارتباط وجود دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید تأیید می کند که برخی تغییرات رژیم غذایی می تواند طول عمر افراد را افزایش دهد.
رژیم غذایی سرشار از حبوبات و غلات کامل در صورتیکه از سنین پایین شروع شود، می تواند تا ۱ دهه به زندگی فرد اضافه کند.
پروفسور «لارس تور فادنس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه برگن در نروژ، در اینباره می گوید: «تحقیقات تابحال فواید سلامت در رابطه با گروههای غذایی جداگانه یا الگوهای رژیم غذایی خاص را نشان داده است.»
دانشمندان نتیجه گرفتند که تغییر مداوم از یک رژیم غذایی معمولی غربی به رژیم غذایی مطلوب از سن ۲۰ سالگی می تواند امید به زندگی را حدود ۱۰.۷ سال برای زنان و ۱۳ سال برای مردان افزایش دهد.
فادنس در ادامه اضافه کرد: «مصرف بیشتر حبوبات، غلات کامل و آجیل و مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مؤثرترین راه برای افزایش امید به زندگی برای افرادی با رژیم غذایی معمولی تخمین زده می شود.»
تحقیقات قبلی همینطور به وضوح نشان داده است که مزایای عادات غذایی سالم در صورتی بیشتر است که یک فرد از لحاظ فیزیکی زندگی پرتحرکی داشته باشد.