به گزارش آنی غذا نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که اگر زنان آبستن دو برابر مقدار سفارش شده کولین مصرف کنند، کودک شان در سن ۷ سالگی در یک مهارت چالش برانگیز که احتیاج به توجه مداوم دارد، بهتر عمل می کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، در این مطالعه، این کودکان با کودکانی که مادرانشان مقدار سفارش شده کولین مصرف کرده بودند مقایسه شدند و نشان داده شد که مصرف سفارش شده کولین برای مادران آبستن به صورت کامل نیازهای مغز جنین را برآورده نمی نماید.
«باربارا استروپ»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «یافته های ما نشان داده است که افزودن کولین به رژیم استاندارد ویتامین های دوران حاملگی فواید گسترده ای را به همراه دارد.»
کولین که در زرده تخم مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، ماهی، مرغ، حبوبات، آجیل و سبزیجات چلیپایی مانند کلم یافت می شود، در اغلب ویتامین های دوران حاملگی وجود ندارد و بیشتر از ۹۰ درصد از مادران آبستن کمتر از مقدار سفارش شده مصرف می کنند.
چندین دهه تحقیق با استفاده از مدلهای جوندگان نشان داده است که افزودن کولین اضافی به رژیم غذایی مادر فواید شناختی بلندمدتی برای فرزندان به همراه دارد. علاوه بر بهبود توجه و حافظه فرزندان در طول زندگی، مصرف مکمل کولین در جوندگان با کاهش مشکلات شناختی ناشی از استرس دوران بارداری، اوتیسم، صرع، سندرم داون و بیماری آلزایمر، برای فرزندان ثابت شده است.
در مطالعه محققان دانشگاه کُرنل آمریکا، همه زنان یک رژیم غذایی آماده با مقدار مشخصی کولین در طول سه ماهه سوم حاملگی مصرف کردند. نیمی از این زنان ۴۸۰ میلی گرم کولین در روز مصرف کردند که اندکی از میزان مصرف سفارش شده (۴۵۰ میلی گرم در روز) بیشتر است. نیمی دیگر در مجموع ۹۳۰ میلی گرم کولین در روز مصرف کردند که تقریباً دو برابر سطح سفارش شده است.
هنگامی که کودکان در سن ۷ سالگی آزمایش شدند، کودکان زنان در گروه ۴۸۰ میلی گرم در روز شاهد کاهش دقت و توجه از ابتدا تا آخر یک مهارت احتیاج به توجه مداوم بودند، در حالیکه کودکان گروه ۹۳۰ میلی گرم در روز، میزان بالایی از دقت و توجه را در طول انجام مهارت داشتند.
به گفته محققان، این یافته ها نقش مصرف کولین پیش از تولد را در برنامه ریزی دوره رشد شناختی کودک نشان داده است.
منبع: anighaza.ir