به گزارش آنی غذا نتایج یک متاآنالیز نشان داده است که مکمل های پروبیوتیک امکان دارد عملکرد شناختی را در افراد دارای اختلال شناختی خفیف بهبود بخشند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بعضی از مطالعات اشاره می کنند که پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها امکان دارد ابتلاء به بعضی از بیماری های عصبی را کاهش دهند.
اما داده های محدودی در مورد تأثیرات این مواد مغذی بر انسان های مبتلا به آلزایمر یا اختلال شناختی خفیف وجود دارد.
محققان دانشگاه جیانگ نان چین دریافتند درمان با پروبیوتیک ها در مراحل اولیه بیماری آلزایمر می تواند باعث بهبود عملکرد شناختی شده و روند پیشرفت بیماری را به تعویق اندازد.
پری بیوتیک ها گروهی از مواد مغذی هستند که رشد میکروبیوتای روده را تشویق می کنند. سین بیوتیک ها تلفیقی از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها هستند.
این تیم تحقیق چندین پایگاه داده را برای ۲۹۴ مطالعه ای که بین سالهای ۱۹۸۴ و اوایل سال ۲۰۲۱ در مورد افراد مبتلا به آلزایمر یا اختلال شناختی خفیف انتشار یافته بود، بررسی کردند.
محققان دریافتند که مکمل های پروبیوتیک عملکرد شناختی را در شرکت کنندگان مبتلا به اختلال خفیف شناختی بهبود می بخشد. با این وجود، نتایج برای شرکت کنندگان مبتلا به بیماری آلزایمر خیلی چشم گیر نبود.
همچنین مشخص شد مکمل پروبیوتیک ساختار و ترکیب میکروبیوم های مدفوع را در افراد مبتلا به آلزایمر تغییر داد.