کشمش سیاه، یک خوردنی سالم و مفید بخصوص برای فصل زمستان است چونکه نه تنها به کاهش وزن کمک می نماید بلکه برای کنترل سطح کلسترول و فشارخون هم موثر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، در ماه های سرد سال اغلب افراد در طول روز ممکنست به دفعات بیشتری احساس گرسنگی کنند و بدین جهت اگر به دنبال میان وعده ای سالم و شیرین برای کنترل اشتها در میان وعده های غذایی در طول فصل سرما هستید، کشمش سیاه گزینه مناسبی است برای اینکه نه فقط موجب می شود فرد برای مدت طولانی گرسنه نشود و وزن کاهش پیدا کند، بلکه موجب می شود سطح کلسترول و فشار خون نیز تحت کنترل باقی بماند.
خیساندن کشمش سیاه در آب فواید آنرا چند برابر می کند برای اینکه موجب افزایش خواص آنتی اکسیدانی آن می شود.
روزنامه “هندوستان تایمز” در این مطلب به شرح مختصرِ تعدادی از خواص کشمش سیاه برای سلامتی پرداخته است:
پیشگیری از پوکی استخوان: کشمش سیاه به غیر از پتاسیم دارای مقادیر بسیار بالایی کلسیم است که آنرا به یک ماده غذایی ضروری و مفید برای استخوان ها تبدیل می کند. طبق مطالعات انجام شده، ریز مغذی های موجود در کشمش سیاه به جلوگیری از شروع پوکی استخوان کمک می نماید.
جلوگیری از سفید شدن و ریزش مو: به افرادی که در فصل سرما با مشکلاتی مانند خشکی و شکنندگی تارهای مو مواجهند، سفارش می شود که روزانه کشمش سیاه مصرف کنند. این خوراکی حاوی آهن و همین طور دارای مقدار زیادی ویتامین C است که جذب سریع مواد معدنی را تسهیل و مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت موها را تامین می کند.
کنترل فشار خون: کشمش سیاه می تواند تسکین دهنده علایم فشار خون باشد. سطح بالای پتاسیم موجود در کشمش به کاهش سدیم از خون و کنترل فشار خون کمک می نماید.
رفع یبوست: کشمش سیاه دارای مقادیر زیادی فیبر خوراکی است که مانع از بروز مشکل یبوست می شود.
پیشگیری از کم خونی: به افراد مبتلا به کم خونی نیز سفارش می شود بطور منظم از این خوراکی مصرف کنند برای اینکه دارای میزان بالایی آهن است.
منبع: آنی غذا