مطالعات نشان می دهد؛ تنها غذا خوردن به سلامت قلب صدمه می رساند

تحقیقات جدید نشان داده است که غذاخوردن به تنهایی می تواند برای بعضی از افراد تهدیدی برای سلامت شان باشد و بخصوص با افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان مسن همراه می باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از اِوری دی هلث، نتایج یک تحقیق نشان داده است خانمهایی که به تنهایی غذا می خورند، ۲.۵۸ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلاء به آنژین قلبی، یکی از علایم بیماری عروق کرونر هستند. آنژین درد یا ناراحتی است که همچون احساس فشار در قفسه سینه حس می شود و ناشی از کمبود خون به قلب است.
به گفته مؤسسه ملی پیری آمریکا، خطر حمله قلبی، سکته مغزی یا بیماری قلبی برای همه- چه مردان و چه زنان- با افزایش سن، بخصوص برای افراد بالای ۶۵ سال افزایش می یابد.
در مورد زنان، حداقل بخشی از افزایش ریسک بیماری قلبی که با افزایش سن به وجود می آید، به نظر می آید به کاهش سطح هورمون استروژن که بعد از یائسگی رخ می دهد، ارتباط داشته باشد. استروژن اثرات مثبت زیادی بر سلامت قلب دارد: کلسترول LDL (بد) را می کاهد، کلسترول HDL (خوب) را زیاد می کند، رگ های خونی را شل می کند و جریان خون را زیاد می کند و رادیکال های آزاد را که به عروق خونی صدمه می رسانند، جذب می کند.
محققان این مطالعه از داده های ۵۹۰ زن یائسه ۶۵ ساله و بالاتر از نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه کشور کره در سال ۲۰۱۶ استفاده کردند. بعد از تجزیه و تحلیل داده های در ارتباط با عادات غذایی و خطر قلبی، محققان به این نتیجه رسیدند زنان مسن تری که به تنهایی غذا می خوردند نه تنها در معرض خطر ابتلاء به بیماری قلبی هستند، بلکه کالری کمتری همچون کربوهیدرات، فیبر، سدیم و پتاسیم در مقایسه با کسانی که با دیگران غذا می خوردند، دریافت نمودند.
محققان معتقدند پزشکان و خانواده ها باید زنان مسن را تشویق کنند تا روابط اجتماعی خویش را حفظ نمایند.
همچنین تنها بودن گاهی اوقات می تواند با افسردگی همراه باشد. به قول محققان، وقتی بیماران افسرده می شوند، احتمالاً از نظر رژیم غذایی ناسالم، ورزش نکردن و افزایش مصرف الکل انتخاب های بهداشتی ضعیف تری دارند و همه اینها عواملی هستند که می توانند بر سلامت قلب تاثیر منفی بگذارند.

منبع: