به گزارش آنی غذا معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزی و صیفی جات جنبه علمی ندارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی اظهارات مطروحه درباب این که مصرف سبزی و صیفی جات سبب حمله مغزی می شود، اظهار داشت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند، بر طبق نوع آبیاری و کشت، این محصولات قبل از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند. وی افزود: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آنها در کارخانه ها انجام می شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارند. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اشاره کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزیجات مطرح و این که در آخر نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملاً بی هوازی است و اصلاً مربوط به این موارد نیست. فرهادی در آخر با اشاره به این که صیفی جات در وضعیت هوازی هستند درحالی که بوتولیسم کاملاً در وضعیت بی هوازی سم تولید می کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات بعد از ضدعفونی حتما سفارش می شود.
منبع: آنی غذا