به گزارش آنی غذا محققان در یک مدل حیوانی نشان داده اند که ImmuBalance، محصول تخمیر شده سویا، در توقف التهاب مجاری هوایی ناشی از بیماری آسم موثر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج نشان داد این محصول سویا باعث کاهش حضور ائوزینوفیل ها در مایع لاواژ برونکوآلوئولار، کاهش تولید مخاط در ریه، و توقف پروتئین هایی که التهاب ائوزینوفیلیک را القا می کنند، می شود.
آسم برونشیتی به علت التهاب مزمن راه هوایی علائمی مانند خس خس سینه و سرفه ایجاد می کند، اما هیچ درمان اساسی برای آن وجود ندارد. حالا یک مطالعه جدید نشان داده است که یک محصول تخمیر شده سویا به نام ImmuBalance التهاب راه هوایی را در مدلهای حیوانی مبتلا به آسم متوقف می کند.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه اوزاکا سیتی ژاپن دریافته اند که در یک گروه از موش های آزمایشگاهی مبتلا به آسم تحت درمان با ImmuBalance، گلبول های سفید خون در رابطه با آسم به نام ائوزینوفیل به صورت قابل توجهی در مایع لاواژ برونکوآلوئولار (BALF) کاهش پیدا کرد. همچنین، علاوه بر کاهش التهاب و مخاط در اطراف نایژه ها، این تیم به سرکوب پروتئین هایی پی بردند که التهاب ائوزینوفیلیک را القا می کنند.
«هیداکی کادوتانی»، سرپرست تیم تحقیق، توضیح داد: «ارتباط بین مصرف سویا و بیماری های آلرژیک در گذشته به صورت اپیدمیولوژیک گزارش شده است.»
به گفته محققان، «طبق گزارشات، عدم تعادل در میکروبیوم های روده امکان دارد در سیستم ایمنی و بروز بیماری های آلرژیک دخیل باشد و فیبرهای تخمیر شده غذایی، مانند آنچه در سویا یافت می شود، امکان دارد اثرات مفیدی در نمونه های آسم آلرژیک داشته باشد.»
در این مطالعه، اثرات چنین عدم تعادلی بر آسم با دادن خوراک غنی شده با ImmuBalance به موش های مبتلا به آسم مورد بررسی قرار گرفت. در گروه تحت درمان با ImmuBalance، تعداد ائوزینوفیل ها در BALF به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کرد و التهاب اطراف نایژه ها و تولید مخاط در غشای مجاری تنفسی متوقف گردید.
محققان معتقدند مصرف محصولات تخمیرشده سویا باید بعنوان یک شیوه مقابله ای با عوارض جانبی بیماری آسم سفارش شود.