طبق نتایج یک تحقیق، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو همینطور دریافتند این روند باعث کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان هم می شود.
متخصصان معتقدند افزایش فعالیت فیزیکی از راه دوچرخه سواری یا پیاده روی به جای رانندگی، بسیار برای سلامت مفید می باشد.
به گفته محققان روزانه حداقل ۵ وعده انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید. تمام انواع میوه ها و سبزیجات تازه، منجمد، خشک شده و کنسروشده در این شمارش در نظر گرفته می شوند.
منبع: آنی غذا