توصیه محققان اسپانیایی؛ خوردن روزانه گردو سبب کاهش کلسترول بد می شود

آنی غذا: پژوهشگران دریافتند گنجاندن گردو در رژیم غذایی کلسترول کل را کاهش داده و سطح کلسترول بد موسوم به LDL را هم کم می کند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران بیمارستان بارسلونا اسپانیا بعد از یک مطالعه ۲ ساله دریافتند شرکت کنندگانی که روزانه حدود نصف فنجان گردو مصرف می کردند در مقایسه با ابتدای مطالعه، دارای میزان پایین تری از کلسترول بد LDL بودند.
تحقیقات زیادی نشان میدهد گردو که سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ است ممکنست از بیماریهای قلبی محافظت کند.
دکتر «املیو رأس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «گردو دارای ترکیب بهینه ای از مواد مغذی و فعال زیستی است که شامل مقادیر قابل توجهی آلفا لینولنیک اسید، اسید چرب امگا ۳ گیاهی، بالاترین میزان پلی فنل در بین همه آجیل ها و فیتوملاتونین است.»
وی در ادامه می افزاید: «تحقیقات ما نشان میدهد که خوردن منظم گردو کلسترول LDL را می کاهد و کیفیت ذرات LDL را بهبود می بخشد و آنها را کمتر مستعد ورود به دیواره شریان و ایجاد تصلب شرایین می کند و این اتفاق بدون افزایش وزن، باوجود محتوای چربی بالا گردو، روی می دهد.»
محققان متوجه شدند شرکت کنندگانی که گردو مصرف می کردند سطح کلسترول LDL شان بطور متوسط ۴.۳ میلی گرم در دسی لیتر و کلسترول کل آنها بطور متوسط ۸.۵ میلی گرم در دسی لیتر کم شد. شرکت کنندگان در گروه مصرف گردو تعداد کل ذرات LDL شان ۴.۳ درصد و ذرات کوچک LDL ۶.۱ درصد کم شد.

منبع: