عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اظهار داشت: تغذیه مناسب، آرامش، روان سالم و…، طعم و کیفیت و حجم شیر مادر را ارتقا می دهند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، ناصر کلانتری، با عنوان این مطلب که مادر نباید ساعت شیردهی برای نوزاد را زمان بندی کند، اضافه کرد: زمان بندی در شیردهی بر مبنای «شرایط خاص» و «نوع بیماری مادر و فرزند» قابل اجرا می باشد و این کار حتما باید زیر نظر پزشک متخصص انجام بگیرد.
وی اظهار داشت: به اصطلاح رایج هر زمانی که نوزاد «نق زد» باید شیر بخورد.
کلانتری ضمن اشاره به زمان گرسنه شدن نوزاد، افزود: زمانی که نوزاد ملچ و ملوچ کرد و سرش را به سمت شانه چرخاند و لباس های خودش را به دهان گرفت، مشخص می شود که احساس گرسنگی دارد.
وی افزود: هر زمان کودک از شیر مادر سیر شود، سینه مادر را رها می کند و سرش را به سمت مقابل می چرخاند و به احتمال زیاد بعد از سیر شدن می خوابد.
کلانتری ضمن اشاره به زمان نگهداری شیر مادر در دمای اتاق، توضیح داد: شیر مادر در بهترین شرایط حدود ۴ تا ۶ ساعت در دمای اتاق می ماند و فاسد نمی گردد.
وی اضافه کرد: شیر مادر در دمای یخچال حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت بدون فساد باقی می ماند.
کلانتری ضمن اشاره به این که مصرف سیر و پیاز طعم شیر مادر را تغییر می دهد، عنوان کرد: در دوران شیردهی، به مادران سفارش می نماییم که با پرهیز از موادی مانند «نوشابه ها» و «آبمیوه های پاکتی» و…، طعم شیر خویش را ارتقا دهند.
عضو انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اضافه کرد: عواملی مانند تغذیه مناسب، آرامش، روان سالم و مکیده شدن مستمر سینه مادر توسط کودک، طعم و کیفیت و حجم شیر مادر را ارتقا می دهند.
وی ضمن اشاره به این که بیماری های معمولی اختلالی در شیردهی ایجاد نمی کنند، عنوان کرد: بعضی از بیماری ها مانند «جنون کامل» سبب می شوند تا مادر از شیردهی مستقیم محروم شود.