به گزارش آنی غذا سطح بالای قند خون زمانی رخ می دهد که بدن به اندازه کافی انسولین، هورمون مسئول تنظیم قند خون، تولید نمی کند یا به صورت موثر از آن استفاده نمی نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در حالیکه افزایش قندخون علامت کلیدی دیابت است، در افراد فاقد دیابت هم رایج است اما کنترل و مدیریت میزان آن کمک می نماید تا سالم بمانید.
ورزش منظم
ورزش منظم نه تنها به کنترل وزن کمک می نماید بلکه حساسیت به انسولین را هم بالا می برد. همینطور به ماهیچه ها کمک می نماید تا از گلوکز برای انرژی و انقباض ماهیچه ها استفاده نماید که سطح کلی قندخون را می کاهد.
پیاده روی سریع، دوچرخه سواری، و شنا همه از طریق های ساده برای ورزش منظم هستند.
کنترل مصرف وعده های کربوهیدرات
بدن کربوهیدرات ها را به قندهایی مانند گلوکز تجزیه می کند، سپس انسولین به بدن کمک می نماید تا از این انرژی برای بکارگیری و ذخیره استفاده نماید.
خوردن بیش از اندازه کربوهیدرات می تواند مانع این روند شده و سبب افزایش سطح قند خون شود. کنترل وعده غذایی بهترین راه برای کنترل مصرف کربوهیدرات و در نتیجه کاهش سطح قند خون است.
تغذیه درست و مناسب
مواد غذایی دارای شاخص گلوکز پایین می توانند به کاهش سطح قند خون کمک کنند و مصرف این مواد در کنار مصرف کربوهیدرات کنترل شده ضروری می باشد.
مواد خوراکی با شاخص گلوکز پایین تا متوسط عبارتند از بلغور، جو، ماست، جو دوسر، لوبیا، عدس، حبوبات، ماکارونی گندم و سبزیجات غیر نشاسته ای.
سرکه سیب
سرکه سیب یک ماده معجزه آسا است که دارای خواص مفیدی برای سلامتی است. کمک به کنترل سطح قند خون یکی از این موارد است، چونکه این سرکه به کاهش سطح قند خون ناشتا کمک کرده و در نتیجه حساسیت به انسولین بهبود می یابد.
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و پیش از صرف غذا بنوشید تا بهترین تأثیر را داشته باشید.