توصیه محققان؛ فواید ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش درد

به گزارش آنی غذا ریحان یک گیاه معطر رایج است که خواص مختلفی برای سلامتی دارد که آنرا به علت خواص تقویت کننده سیستم ایمنی اش مشهور می کند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهربه نقل از زی نیوز، گیاه ریحان حاوی ویتامین هایA، C، E، K و اُمگا ۳ است. همینطور حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است.
این گیاه دارای مزایای اثبات شده مختلفی همچون ضد التهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده سیستم ایمنی، کاهش دهنده درد و محافظ رگ های خونی است.
اثبات شده است که دانه های ریحان یا اسانس ریحان می توانند از طیف گسترده ای از بیماری ها جلوگیری نمایند و همین مساله آنرا به یکی از ضروری ترین گیاهان دارویی شناخته شده امروزه تبدیل نموده است.
این گیاه همینطور دارای خواص خنک کننده است ازاین رو برای تابستان ها بسیار مفید می باشد. بدن را سم زدایی کرده و دمای بدن را حفظ می نماید.
به علاوه ریحان حاوی اسانس های فرار غنی از آنتی اکسیدان است که آبگریز محسوب می شوند، به این مفهوم که در آب حل نمی شوند و به قدری سبک و کوچک هستند که از راه هوا و منافذ پوست عبور می کنند.
تخم ریحان از سلامت روده ها حمایت می کند، قند خون را می کاهد، به کاهش وزن کمک کرده و همینطور کلسترول را می کاهد.
بیش از ۶۰ نوع ریحان وجود دارد که ریحان شیرین یکی از رایج ترین آنهاست. این گیاه دارای برگ های گرد بوده که اغلب نوک تیز است. این گیاه سبز روشن است، باآنکه در بعضی از گونه ها رنگ بنفش یا قرمز در برگ ها دیده می شود.

منبع: