توصیه محققان؛ نوشیدنی های مناسب کاهش علایم آرتروز و درد مفاصل

به گزارش آنی غذا آرتروز یک مشکل جدی پزشکی است که با نوشیدن بعضی از نوشیدنی ها میتوان احتمال بروز ورم مفاصل را کم کرد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، پوکی استخوان شایع ترین نوع آرتروز مفاصل است. علت این بیماری، ساییده شدن تدریجی غضروف مفاصل است.
انواع مختلفی از آرتروز همچون آرتریت روماتوئید، نقرس و آرتریت پسوریازیس وجود دارد. افراد می توانند با ایجاد فقط چند تغییر در رژیم غذایی، احتمال درد آرتروز را کاهش دهند. مصرف سه نوشیدنی بسیار در کاهش درد مؤثر است.
قهوه
ادعا شده است که قهوه در بعضی از بیماران نقش محافظتی در مقابل علایم نقرس دارد. این نوشیدنی حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدان است که به رهایی از رادیکال های آزاد در بدن کمک می نماید.
طبق اعلام بنیاد آرتروز، باید مصرف قهوه به اندازه کافی باشد و بیشتر از یک یا دو فنجان در روز نباشد.
آبمیوه
برخی از آبمیوه ها در کاهش ریسک بروز دردهای آرتروز نقش دارند. آب پرتقال، گوجه فرنگی، آناناس و هویج مملو از ویتامین C هستند که باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شوند.
به طور خاص، آب آلبالو می تواند در مقابل آرتروز نقش حفاظتی داشته باشد.
آب آشامیدنی
اگر یک اکسیر جادویی برای نوشیدن وجود داشته باشد، آن آب است. آبرسانی برای دفع سموم از بدن حیاتی می باشد که می تواند به مبارزه با التهاب کمک نماید.
مصرف کافی آب می تواند به حرکت روان مفاصل کمک کرده و از حملات نقرس جلوگیری نماید.
نوشیدن آب پیش از غذا همینطور می تواند به شما کمک نماید که کمتر غذا بخورید و سبب کاهش وزن شود.