آنی غذا: رییس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور سهل انگاری و کم کاری مسئولین باعث شده افراد سودجو در کارگاه های زیرزمینی بدون هیچ نظارتی سوسیس و کالباس غیر بهداشتی و نامرغوب تولید کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر؛ پرویز جهانگیری، رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی صنایع غذایی کشور اظهار داشت: مسئولین اداره نظارت بهداشت محیط که وظیفه دارند واحدهای غیربهداشتی و زیر زمینی را تعطیل کنند متأسفانه در شناسایی و تعطیلی این کارگاه های زیر زمینی و غیر بهداشتی کم کاری می کنند.
وی اضافه کرد: استفاده از محصولات غذایی بهداشتی که مارک، نام، علامت کارخانه دارند مشکلی ندارد و مردم می توانند سوسیس و کالباس تولید کارخانه های بهداشتی را با خیال راحت مصرف کنند و از استفاده سوسیس و کالباس های بدون مارک و بدون نام برای حفظ سلامت خود پرهیز کنند.
جهانگیری افزود: کارخانه ای که شناسنامه دارد به هیچ وجه نمی تواند جنس نامرغوب را از کارخانه برای توزیع خارج کند چون ناظرین بهداشتی و کنترل کیفیت اجازه خروج اجناس نامرغوب را نمی دهند و در واحدهای رسمی پروانه دار ناظرین کنترل های کافی را انجام می دهند.
وی تصریح کرد: در تولید سوسیس و کالباس در واحدهای بهداشتی در جهت سلامت محصول پروتئین های گیاهی و رنگهای طبیعی زیر نظر ناظرین استفاده می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: شرایط تولید در کشور آنقدر ناهنجار شده است که متأسفانه تولیدکنندگان بری شده و کسانی که تولید کننده نیستند سر جای تولید کنندگان نشسته اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در فرهنگ غرب شرایط زندگی به سمت و سویی می رود که مردم از غذا برای سیری استفاده می نمایند در حالیکه در کشور ما از طعم و مزه غذا لذت می بریم.
جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امروزه توجه خاصی به مواد غذایی و مکمل های همراه آن شده و این امر سبب شده مردم هم به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور اضافه کرد: امروز دنیا با مشکلی به نام نانو ذرات پلاستیک مواجه می باشد که از مصرف مواد غذایی که در پلاستیک قرار دارند وارد بدن می شود که این مهم علاوه بر این که نتایج مخربی در محیط زیست دارد، در بدن انسان هم عملکرد ضد سلامت دارد.
منبع: آنی غذا