آنی غذا: نتایج مطالعه نشان میدهد خوردن مقدار زیادی ماهی روغنی و مغزیجات آجیلی که مملو از اسید چرب اُمگا ۳ هستند می تواند درد شدید میگرن را تسکین دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی میل، تحقیقات نشان می دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ به توقف میگرن کمک می نماید. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می شود.
محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و سایر غذاهای غنی از اسیدهای چرب، درد کمتری خواهند داشت.
نتایج این مطالعه نشان داد شرکت کنندگانی که اُمگا ۳ بیشتری می خورند سردردهای کم شدت تر و کوتاه تری دارند.
تحقیقات قبلی حاکی از آن بود که اسیدهای چرب اُمگا ۳ با اثرات کاهش دهنده درد همراه هستند، در صورتیکه اسیدهای چرب امگا ۶ ممکنست درد را تشدید کنند.
محققان دانشگاه کارولینای شمالی معتقدند درد می تواند بوسیله تغییرات غذایی هدفمند درمان گردد.
محققان ادعا می کنند که یک رژیم غذایی سالم باید حداقل شامل دو وعده ماهی در هفته، همچون یک وعده ماهی روغنی باشد.
تحقیق جدید شامل ۱۸۲ نفر بود که بین ۵ تا ۲۰ روز در ماه گرفتار سردردهای میگرنی می شدند.
بررسی ها نشان داد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا اُمگا ۳ با کاهش ۱.۳ ساعت سردرد در روز و دو روز سردرد در ماه همراه بود.
منبع: آنی غذا