آنی غذا: زردچوبه یکی از معروف ترین ادویه ها در سراسر جهان و یکی از قوی ترین ادویه ها برای محافظت در مقابل بیماری است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، ماده فعال زردچوبه موسوم به کورکومین، تا حد زیادی مسئول فواید آن برای سلامت است.
گیاه زردچوبه یکی از مواد مغذی برتر در جهان است که بصورت پودر، عصاره یا قرص دردسترس است.
به گفته متخصصان تغذیه، از نظر سلامت، فواید آن در همه موارد از کمک به پیش گیری از لخته شدن خون و افسردگی گرفته تا مبارزه با التهاب، تقویت سلامت پوست، تنظیم کلسترول و موارد دیگر است.
لخته شدن خون
ادعا می شود مصرف منظم زردچوبه به محافظت در مقابل لخته شدن خون کمک می نماید. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داد که زردچوبه خطر تجمع پلاکت را می کاهد.
دیابت
بیماران دیابتی می توانند از افزودن زردچوبه بیشتر به رژیم غذایی خود بهره ببرند. این ادویه به محافظت در مقابل افزایش قند خون که منجر به لطمه به اعصاب می شود، کمک می نماید.
سلامت پوست
این ادویه یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان طبیعی است که آنرا به یک درمان ایده آل برای تعدادی از بیماریهای پوستی تبدیل می کند. علایم پسوریازیس و اگزما می تواند بواسطه التهاب تشدید شود.
دانشمندان همین طور ادعا کرده اند که زردچوبه می تواند “درخشش و درخشندگی” پوست را بهبود بخشد. اهتمام کنید از ماسک صورت مبتنی بر زردچوبه استفاده کنید تا به فواید بیشتر از آن دست یابید.
کلسترول بالا
برخی افراد می توانند با خوردن زردچوبه بیشتر از کلسترول بالا جلوگیری نمایند. این ادویه به تنظیم کلسترول و رهایی از کلسترول بد کمک می نماید.
تسکین دهنده درد
حتی ادعا شده است که زردچوبه یک مسکن طبیعی درد، به روشی مشابه پاراستامول، است. بیماران مبتلا به آرتروز بعد از افزودن مقدار بیشتری زردچوبه به رژیم غذایی شأن، شاهد کاهش علایم بیماری شأن بوده اند.
منبع: آنی غذا