به گزارش آنی غذا نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات با استرس کمتر مرتبط می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، یافته محققان دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان داده است افرادی که روزانه حداقل ۴۷۰ گرم میوه و سبزیجات می خورند، ۱۰ درصد استرس کمتری نسبت به افرادی دارند که کمتر از ۲۳۰ گرم از این نوع مواد خوراکی مصرف می کنند.
طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداقل روزانه باید ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات مصرف شود.
در این مطالعه، رابطه بین مصرف میوه و سبزیجات و میزان استرس در میان بیشتر از ۸۶۰۰ استرالیایی در رده سنی ۲۵ تا ۹۱ سال بررسی گردید.
«سیمون راداولی باگاتینی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما دریافتیم افرادی که بیشتر میوه و سبزیجات مصرف می کنند استرس کمتری دارند که مبین این مورد است که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت روان افراد ایفا می کند.»
مشکلات سلامت روان در جهان روبه افزایش است و تقریباً از هر ۱۰ نفر، یک نفر با اختلال روانی زندگی می کند.
به گفته محققان، کمی استرس عادی است اما استرس طولانی مدت می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای بر سلامت روان داشته باشد.
راداولی باگاتینی در ادامه می افزاید: «استرس طولانی مدت و کنترل نشده می تواند منجر به طیف وسیعی از مشکلات سلامت همچون بیماری های قلبی، دیابت، افسردگی و اضطراب شود، ازاین رو ما باید راه هایی برای پیشگیری و احتمالاً تسکین مشکلات روانی در آینده پیدا نماییم.»
به گفته محققان، سبزیجات و میوه ها حاوی مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، فلاوونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند که می توانند التهاب و استرس اکسایشی را کاهش دهند و در نتیجه سبب بهبود سلامت روان شوند.
التهاب و استرس اکسایشی در بدن از عامل های شناخته شده ای هستند که می توانند منجر به افزایش استرس، اضطراب و کاهش روحیه شوند.