نتایج یک تحقیق بزرگ نشان داده است مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا۳، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D امکان دارد خطر کووید ۱۹ را حداقل در بین زنان کم کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته ها نشان داده است که مصرف هر یک از مکمل های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط می باشد.
به گفته محققان، از آغاز بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.
مکمل های غذایی می توانند به پشتیبانی از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل های خاص امکان دارد با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند مشخص نمی باشد.
از اینرو محققان اطلاعات عرضه شده توسط ۳۷۲، ۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همینطور نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.
محققان مشاهده نمودند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪.
چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.
همچنین هنگامی که محققان به صورت خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تاثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.
منبع: آنی غذا