یک متخصص طب سنتی، در مورد قوانین میوه خوردن در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه نمود.
ناصر رضایی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قوانین میوه خوردن، در رمضان هم صادق اند و چه بسا باید بهتر هم رعایت شوند. وی ادامه داد: بین میوه و غذا باید دست کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، سبب سوءهاضمه می شود. این متخصص طب سنتی اشاره کرد: بعد از میوه های تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه سبب نفخ شدید و سنگینی معده می شود. وی افزود: در همراهی میوه ها، باید به گرمی و سردی آنها توجه گردد. همین طور دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند. رضایی پور اضافه کرد: سیب و انگور و انجیر را می توان بعنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند. به گفته ی ایشان، زیتون نیز حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و بعد از آن.