سخنگوی وزارت بهداشت باتوجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و شیوع ویروس کرونا در موج چهارم، از هموطنان خواست از هرگونه برگزاری مراسم افطاری بپرهیزند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، دکتر سیما سادات لاری اظهار داشت: باتوجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و شیوع ویروس کرونا در موج چهارم، از هموطنان خواست از هرگونه برگزاری مراسم افطاری در این ایام بپرهیزند. وی افزود: افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت که بیشتر در معرض ابتلاء به کووید ۱۹ هستند، در مورد روزه داری با پزشک خود مشورت کنند.
وی ادامه داد: باتوجه به طولانی بودن مدت زمان روزه داری، حذف وعده غذایی سحر، موجب ضعف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ را افزایش خواهد داد.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار نمود: از طرفی تغذیه صحیح و مناسب تأثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با کووید ۱۹ داشته و رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی با بهره گیری از همه گروه های غذایی، موجب بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می شود.
لاری اظهار داشت: بدین سبب لازم است روزه داران استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن مصرف غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی را در دستور کار رژیم غذایی خود قرار دهند.