آنی غذا: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد مصرف مقدار بالا غلات تصفیه شده نظیر نان سفید با ریسک بالاتر بیماریهای قلبی عروقی حاد، سکته و مرگ سریع مرتبط می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه سیمون فریزر کانادا، رژیم های غذایی جمعیت های مختلف را در کشورهای کم درآمد، متوسط و پردرآمد در سراسر جهان بررسی کردند. بیش از ۱۶ سال تجزیه و تحلیل ۱۳۷، ۱۳۰ شرکت کننده در ۲۱ کشور همچون کانادا، پژوهشگران دریافتند که مصرف غلات تصفیه شده و قندهای افزودنی طی سال ها بسیار بالا رفته است.
غلات در سه گروه تقسیم بندی شدند: دانه های تصفیه شده، غلات کامل و غلات سالم. غلات تصفیه شده شامل کالاهایی است که با آرد تصفیه شده (به عنوان مثال آرد سفید) تهیه می شود همچون نان سفید، ماکارونی / رشته فرنگی، برنج سفید غلات صبحانه، محصولات نانوایی و دسرهای حاوی غلات تصفیه شده. غلات کامل شامل آردهای غلات کامل بعنوان مثال گندم سیاه و غلات سالم نظیر جو دوسر هستند.
مطالعه نشان داد مصرف بیش از هفت وعده غلات تصفیه شده در روز با افزایش ۲۷ درصدی ریسک مرگ زودهنگام، ۳۳ درصد خطر بیشتر بیماری قلبی و ۴۷ درصد ریسک بیشتر سکته هم راه است.
این مطالعه بر مصرف خوراکی های حاصل از غلات کامل مانند برنج قهوه ای و جو و مصرف کمتر غلات و گندم تصفیه شده تاکید دارد. کاهش مصرف کلی دانه های تصفیه شده و مصرف کربوهیدرات با کیفیت بهتر برای نتایج مطلوب سلامت ضروری می باشد.
منبع: آنی غذا