نتایج مطالعه جدید نشان داده است که خوردن منظم ماهی چرب می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی در افراد در معرض خطر، مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، عنصر مهم، اسیدهای چرب اُمگا ۳ است که محققان دریافتند با خطر کمتر بروز مشکلات عمده بیماری های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در حدود یک ششم در افراد با خطر بالا که هر کدام دو وعده ماهی غنی از امگا ۳ در هفته می خورند، در ارتباطست.
«اندرو منته»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در اینباره می گوید: «مصرف ماهی در افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی یک مزیت پیشگیری کننده قابل توجه است.»
مصرف ماهی در کسانی که بیماری قلبی یا سکته مغزی ندارند هیچ فایده ای مشاهده نشد.
وی در ادامه می افزاید: «این مطالعه نتایج مهمی در رهنمودهای در ارتباط با مصرف ماهی در سطح جهان دارد که نشان داده است افزایش مصرف ماهی و بخصوص ماهی های چرب در بیماران قلبی عروقی امکان دارد یک مزیت قلبی عروقی نسبی داشته باشد.»
به گفته منته، «افرادی که کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند، هنوز هم می توانند با خوردن ماهی های غنی از امگا ۳ از خود در مقابل بیماری های قلبی عروقی محافظت نمایند، اما فواید آن برای سلامتی نسبت به افراد پرخطر کمتر است.»
این یافته ها برپایه داده های نزدیک به ۱۹۲۰۰۰ نفر در چهار مطالعه و شامل حدود ۵۲۰۰۰ نفر مبتلا به بیماری های قلبی عروقی بود و تنها مطالعه انجام شده در هر پنج قاره است.
منبع: آنی غذا