در صورتیکه تصور عموم بر غیر قابل درمان بودن میگرن است، یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس داروی گیاهی برای درمان این نوع دردها ارائه کرده است.
به گزارش ایسنا صالح رمضانی از پژوهشگران این طرح امروز در مراسم معرفی دستاوردهای شرکت های مستقر در پارک فناوری پردیس گرسنگی، خستگی، استرس، قرار گرفتن در زیر نور خورشید را از عوامل بروز سردردهای میگرنی عنوان نمود و اظهار داشت: خیلی از مبتلایان به این نوع دردها بر این باور هستند که میگرن درمان ندارد؛ بدین جهت برای در امان ماندن از این بیماری به روش های غیر معمول روی می آورند.
وی استفاده از داروهای مخدر، حجامت و برخی روش های طب سنتی را همچون روش های غیر متعارف برای درمانی سردردهای میگرنی ذکر کرد و افزود: علاوه بر آن برمبنای گفته ها برخی براین باورند که گذاشتن پوست گراز بر روی سر موجب درمان این درد خواهد شد، ضمن آنکه تعدادی از مبتلایان به میگرن در مراجعه به ما اعلام نمودند که روش مته نیز برای آنها پیشنهاد شده است.
رمضانی، با تاکید بر اینکه که هیچ یک از این روش ها منجر به درمان قطعی این عارضه نخواهد شد، افزود: ما برای درمان این عارضه با مطالعات وسیعی که دراین زمینه انجام دادیم، توانستیم با ترکیب چندین گیاه دارویی، دارویی را به صورت اسپری عرضه نماییم که قادر می باشد در یک دوره درمانی ۴ تا ۶ ماه به دردهای میگرنی اختتام دهد.
این محقق دردهای میگرنی را با منشا عصبی- عروقی دانست و اشاره کرد: مواد مؤثره این دارو بوسیله عروق مخاطی وارد بدن می شود و بسته به شدت درد از ۴ تا ۶ ماه بوسیله تنظیم هورمون ملاتونین مبادرت به درمان این بیماری خواهدنمود.
به گفته ی ایشان، هورمون ملاتونین در مغز بمنظور جمع آوری مواد زائد ترشح می شود.
محقق این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه میگرن یک اختلال عصبی-عروقی است که درمان دارد، تصریح کرد: برمبنای آمارهای سازمان بهداشت جهانی میگرن یکی از ۴ بیماری ناتوان کننده جهانی است.