آنی غذا: مدیرکل فٰرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن صورت گیرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، اضافه کرد: اگر رژیم غذایی خوب باشد و از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند، چونکه در مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ و مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از راه مواد غذایی تأمین می شود. وی افزود: سفارش می شود مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن صورت گیرد. عزیزی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از اشکالات جامعه ما کمبود ویتامین D است. وی ادامه داد: در حال آغاز پایلوت غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار صورت گیرد.