یک متخصص تغذیه، در رابطه با نقش تغذیه سالم در پیش گیری از کرونا، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه سفارش می شود. چونکه مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابه های مشکی که کافئین دارند سبب دفع آب بوسیله ادرار با سرعت بالایی می شوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد. وی ادامه داد: در وضعیت کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری نماییم. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در وضعیت کرونا گفت: درباره انتقال کرونا بوسیله مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به سبب اینکه مجبور به برداشتن ماسک می شویم، خطر انتقال بیماری تشدید می شود. بدین سبب سفارش ما این است که غذای بیرون را در خانه بعد از گرم کردن، مصرف نماییم. وی ادامه داد: همین طور افرادی که تا حالا به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکمل های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.