آنی غذا: بررسی سه مطالعه بزرگ در مورد بیماری قلبی نشان میدهد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار یا بیشتر با کاهش ریسک نارسایی قلبی مرتبط می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نوشیدن قهوه بدون کافئین چنین فایده ای ندارد و حتی ممکنست با افزایش خطر نارسایی قلبی ارتباط داشته باشد.
با این حال پژوهشگران عنوان می کنند هنوز نمی توان با قاطعیت اظهار داشت که افزایش مصرف قهوه همانند ترک سیگار، کاهش وزن یا ورزش کردن برای حفظ سلامت قلب مفید می باشد.
«دیوید کائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این زمینه می گوید: «درحالیکه سیگار کشیدن، سن و فشارخون بالا از مهم ترین شاخصهای پرخطر بیماری قلبی هستند، شاخصهای پرخطر شناسایی نشده بیماری قلبی همچنان وجود دارند.»
محققان در این مطالعه، داده های سه تحقیق بزرگ شامل بیش از ۲۱ هزار آمریکایی را که حداقل ۱۰ سال تحت نظر بودند مورد بررسی قرار دادند.
نتایج تحقیق نشان داد در هر سه مطالعه، در افرادی که یک فنجان یا بیشتر قهوه کافئین دار مصرف کرده بودند کاهش بلندمدت خطر نارسایی قلبی مشاهده شد.
همچنین ریسک نارسایی قلبی در طول چندین دهه به ازای نوشیدن هر فنجان قهوه در روز، ۵ تا ۱۲ درصد کاهش پیدا می کند.
نتایج نشان داد خطر نارسایی قلبی در مورد افرادی که یک فنجان قهوه در روز می نوشیدند تغییری نداشت، اما در افرادی که حداقل ۲ فنجان در روز قهوه می نوشیدند حدود ۳۰ درصد کمتر بود.
منبع: anighaza.ir