معاون پژوهشی دانشكده علوم تغذیه تاكید كرد؛ كنترل عوارض بیماری با تغییر رژیم غذایی بیماران

به گزارش آنی غذا معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: با تغییر در رژیم غذایی بیماران می توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، لیلا آزادبخت، عنوان کرد: بعضی از تحقیقاتی که در حوزه علم تغذیه انجام می شود، علاوه بر اینکه در جلوگیری از بیماری ها کمک می نماید، در افزایش توان افراد هم مؤثر است. وی افزود: مطالعات علم تغذیه می تواند در سلامت، بهبود و کیفیت زندگی بیماران نقش مؤثری داشته باشد. آزادبخت اظهار داشت: میزان درمان و سرعت بهبود بیماری در بیمارانی که علاوه بر مراقبت های معمول از مراقبت های تغذیه ای هم بهره مند هستند، بیشتر است. وی ادامه داد: تحقیقات علم تغذیه نشان داده است که با تغییر در رژیم غذایی بیماران می توانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم. معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: یکی از خصوصیت های تحقیقات علم تغذیه، حل مشکلات سلامت جامعه است. انجام و نتایج تحقیقات کاربردی در سلامت جامعه بسیار کمک کننده است.

منبع: