مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اشاره کرد: اجرای نسخه نویسی الکترونیک یک الزام قانونی می باشد و باید پیگیری شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا محمد مهدی ناصحی در جریان سفر به تبریز در جلسه هم اندیشی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تعامل بین بیمه سلامت استان آذربایجان شرقی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز را مناسب دانست.
وی ضمن قدردانی از زحمات مدیر کل بیمه سلامت استان اظهار داشت: تعامل مناسب بیمه دراین استان با دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیریت صحیح اعتبارات به خصوص در روزهای کرونائی کاملا مشهود است.
ناصحی درباب ضرورت افزایش اعتبارات سطح یک روستایی اظهار نمود: اولویت سازمان برای سال آینده تقویت سطح یک روستایی است چونکه اگر دسترسی روستاها به خدمات بهداشتی کم شود، اساسا گرفتار مشکل خواهیم شد.
وی با تاکید بر اینکه خدمت رسانی درمانی در روستاها از سخت ترین فعالیت ها در حوزه درمان است، پرداخت بموقع حقوق ها و چانه زنی برای افزایش حقوق فعالان در این بخش را حداقل کاری دانست که می توان برای این افراد انجام داد.
مدیر عامل بیمه سلامت با اعلان اینکه به سبب شرایط کرونائی، سازمان فشار مضاعفی را از بابت پرداخت ها متحمل می شود اظهار داشت: باوجود تمام سختی ها از سال ۹۵ تا حالا اولویت را به تسویه و پرداخت مطالبات داده ایم و در سال ۹۹ نیز مطالبات به روز پرداخت شده است.
وی در ادامه به بحث ارزیابی وسع اشاره نمود و اظهارکرد: باتوجه به شرایط کرونائی فعلا این طرح با مسامحه جلو می رود تا بیمه شدگان و به خصوص اقشار ضعیف از نظر مالی گرفتار مشکل نشوند.
ناصحی رسیدگی به مشکلات حوزه بهداشت را نیازمند تعامل همه جانبه دانست و از تلاش این مجموعه برای کمک به دانشگاه های علوم پزشکی به خصوص در بحث تعدیلات و قصورات آگاهی داد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، انجام نسخه نویسی الکترونیک را در بیمارستان های دولتی و دانشگاهی یک الزام قانونی عنوان نمود و اظهار داشت: این طرح مورد تاکید رئیس جمهوری و وزیر بهداشت است و تمام موسسان دولتی باید به انجام آن پایبند باشند.
به گزارش وبدا، ناصحی از اعمال طرح های تشویقی، چه در بخش خصوصی و چه دولتی در ارتباط با نسخه نویسی الکترونیک آگاهی داد و اظهارکرد: در این راستا به ازای هر نسخه الکترونیک، مبلغ اضافی پرداخت می شود، همین طور اولویت پرداخت با نسخ الکترونیک خواهد بود.