سخنگوی وزارت بهداشت، به ارائه راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با کرونا و هوای آلوده پرداخت.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیما سادات لاری، اظهار داشت: برمبنای مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. انجام رژیم غذایی متناسب بمنظور کاهس اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا مهم می باشد. پس سفارش می نماییم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه های گازدار خوددداری کنید. وی ادامه داد: در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید. مصر ف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را می کاهد. لاری اشاره کرد: میوه هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن های گیاهی، جگر و سبزی های دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید. همین طور نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.