یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تغذیه سالم می تواند از جذب سموم آلوده هوا جلوگیری کند به ارائه نکاتی دراین زمینه پرداخت.
سیدعلی کشاورز، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب اهمیت تغذیه سالم برای کاهش عوارض آلودگی هوا، اظهار داشت: آلودگی هوا مجموعه ای از سموم مختلف است که با تغذیه سالم می توان جلوی جذب آنها را بوسیله بدن گرفت و یا روند جذب آنها را با اختلال رو به رو کرد برای مثال سرب با ویتامین C دفع می شود و همانطور که می دانیم مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت و همین طور سبزیجات منبع بسیار عالی این ویتامین هستند.
وی اضافه کرد: سبزیجات علاوه بر بهره مندی از ویتامین C منبع بسیار عالی دریافت ویتامین های B۱۲ و A هستند، بدین سبب مصرف آنها از اهمیت ویژه ای برخوردارست. توجه به این نکته الزامی است که سالادها بدون هرگونه سس که چربی را به بدن وارد می کنند باید مصرف شوند همین طور برخی از سموم با شیر دفع خواهند شد بدین سبب مصرف ۲ تا ۳ لیوان شیر کم چرب، ماست، پنیر به همراه آب پنیر، کشک به این مقوله نیز کمک شایانی خواهدنمود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: با توجه به این که آلودگی هوا بالاست بهتر است که غذاهای چرب و پر ادویه از سبد غذایی افراد حذف شود و غذاها عمدتاً به صورت بخارپز باشند؛ البته درست است که مصرف روغن و ادویه جات به غذاها طعم و رنگ می بخشند اما در این شرایط اگر بخواهیم این موارد را مصرف نماییم ضرر بسیار زیادی را متحمل خواهیم شد بدین سبب تغذیه سالم در این روزها اهمیت بسیار زیادی دارد.