مطالعات نشان می دهد؛ مصرف پنیر به كاهش زوال شناختی كمك می نماید

به گزارش آنی غذا بر مبنای تحقیقات جدید، تغذیه امکان دارد تاثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سال های بعد داشته باشد. یافته ها نشان داده است پنیر در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن نقش حفاظتی دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا داده های جمع آوری شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سنی ۴۶ تا ۷۷ سال را در بریتانیا بررسی کردند.
این شرکت کنندگان در میان سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامه هایی را تکمیل کردند و سپس در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.
شرکت کنندگان در این سوالات در مورد نوع غذای مصرفی شأن پاسخ دادند. محققان پس از بررسی پاسخ شرکت کنندگان به نتایج زیر دست یافتند:
۱. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن، حتی در اواخر عمر است.
۲. مشخص شد که مصرف هفتگی گوشت بره، و نه سایر گوشت های قرمز، سبب بهبود قدرت شناختی طولانی مدت می شود.
۳. مصرف بیش از اندازه نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر هستند برای جلوگیری از مشکلات شناختی به مرور زمان می توانند در این مورد بخشایش کنند.
محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی می تواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید.

منبع: