دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران: مصرف نوشیدنی های گرم و دمنوش ها به تقویت ایمنی بدن كمك می نماید

به گزارش آنی غذا دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران، اظهار داشت: افرادی كه تغذیه مناسبی دارند، گرفتار اضافه وزن و كمبود وزن نمی شوند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، خدیجه میرزایی دانشیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عنوان کرد: افرادی که درصد چربی بدن آنها به اندازه کافی باشد از شرایط التهابی کمتری برخوردار می باشند.
وی افزود: افراد سالمند و خانم های آبستن بیشتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری هستند و به علتِ در خانه ماندن گرفتار سوءتغذیه دو وجهی می شوند، یعنی هم اضافه وزن پیدا می کنند و هم گرفتار کمبود ویتامینِ D می شوند.
میرزایی اظهار داشت: سفارش می نماییم تنقلاتی را که ارزش غذاییِ بالایی ندارند، از سبد خانوار حذف و به جای آن از سبزیجات و میوه های تازه استفاده گردد.
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: مصرف مایعات و نوشیدنی های گرم مثل چای و انواع دمنوش ها می تواند سیستم ایمنی را در مقابل بیماری کرونا تقویت کند.
وی اضافه کرد: حتما باید غذایی که مصرف می نماییم متعادل با نیازهای بدن و متناسب با شرایط کاری و جسمی ما باشد.

منبع: