تحقیقات جدید نشان میدهد افراد دیابتی كه چای سبز یا قهوه زیاد می نوشند كمتر با احتمال مرگ زودهنگام روبرو هستند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه کیوشو ژاپن دریافتند نوشیدن چهار فنجان یا بیشتر چای سبز همراه با دو فنجان قهوه در روز با کاهش ۶۳ درصدی ریسک مرگ در طول میانگین ۵ سال مرتبط بود.
مصرف روزانه تنها یک فنجان قهوه یا چای سبز نیز ریسک مرگ را ۱۲ تا ۱۵ درصد می کاهد.
دکتر «یوجی کوموریتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نوشیدنی های نظیر قهوه و چای سبز برای سلامت مفید هستند. ما نشان داده ایم که مصرف چای سبز و قهوه با کاهش مرگ و میر به هر علتی مرتبط می باشد و بنظر می رسد اثر ترکیبی آن در افراد دیابتی بیشتر است.»
به گفته کوموریتا، «مشخص نیست که چگونه این نوشیدنی ها به سلامت کمک می کنند. هر دو این نوشیدنی ها حاوی مواد مغذی کاهش دهنده التهاب هستند.»
این مطالعه شامل ۵۰۰۰ فرد بزرگسال ژاپنی با میانگین سنی ۶۶ سال بود که مبتلا به دیابت بودند. این افراد حدود ۵ سال تحت نظر بودند.
شرکت کنندگان پرسشنامه ای در مورد مواد خوراکی و نوشیدنی مصرفی تکمیل کردند.
در طول این مدت بیش از ۳۰۰ نفر فوت کرده بودند.
محققان دریافتند افرادی که چای سبز یا قهوه می نوشیدند کمتر در طول این مطالعه فوت کردند.