به گزارش آنی غذا مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: در شیر كم چرب و پرچرب مشكل افزودنی روغن پالم نداریم.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی، گفت: بر طبق مطالعات انجام شده، دریافت زیاد پالم می تواند زمینه ساز برخی مشکلات باشد و گاهی نیز می تواند تأثیری نداشته باشد.
وی اضافه کرد: شیر وقتی از پستان گاو دفع می شود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که بعنوان شیر نیم چرب مصرف می نماییم، ۲.۵ درصد چربی دارد. بدین سبب این شیر با وجود چربی، نمی تواند پالم داشته باشد.
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، افزود: مواد لبنی پرچرب همچون ماست می تواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد. و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود. اما گاهی از چربی های گیاهی استفاده می شود. البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب استفاده می نمایند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند. چون چربی چه پالم و چه چربی لبنی، گران و هزینه بر است.
نیستانی، تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذی ها، غنی سازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست که البته مطالعات بالینی در رابطه با همین موضوعات را انجام می دهیم.
منبع: آنی غذا