عضو هیات علمی دانشكده علوم تغذیه، اظهار داشت: حضور متخصصان تغذیه بالینی در بخش های آی سی یو پررنگ تر می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیده زهرا شریعت پناهی درباره مشکلات تغذیه ای در آی سی یو، اضافه کرد: دلیل مشکلات تغذیه ای در آی سی یو عدم تیم گروهی متشکل از پزشک متخصص، فیزیوتراپ و متخصص تغذیه جهت تصمیم گیری در امتداد تغذیه صحیح بیماران است. اما هم اکنون هر یک از پزشکان بطور جداگانه بیماران را ویزیت و درمان می کنند. وی افزود: عدم تیم گروهی پزشکان و متخصصان در آی سی یو موجب بروز کمبود کالری، پروتئین و ریزمغذی ها در بیماران و کار پزشکان بیشتر می شود چون وقتی بیمار گرفتار سو تغذیه می شود، بطور طبیعی مدت بستری نیز بیشتر خواهد شد. عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عوارض ناشی از سوءتغذیه را زخم بستر، نارسایی تنفسی و کلیوی دانست که هزینه گزاف به دولت تحمیل می کند. شریعت پناهی به حضور پررنگ تغذیه بالینی در آی سی یو اشاره نمود و بیان داشت: دانشجویان تغذیه بالینی مثل انترن هستند و باید در آی سی یو حضور داشته باشند و ما اهتمام می نماییم این حضور را گسترش بدهیم. ایشان سپس با اشاره به تغذیه بیماران مبتلا به کرونا در آی سی یو اظهار داشت: تفاوتی که بین بیماران مبتلا به کرونا نسبت به سایر بیماری ها در آی سی یو وجود دارد، بی اشتهایی زیاد در آنها است. چونکه تا زمانی که التهاب حضور داشته باشد، بی اشتهایی نیز وجود دارد. بدین سبب از مکمل های تغذیه ای بوسیله دهانی، روده ای و وریدی کمک می گیریم. شریعت پناهی اضافه کرد: هدف، عدم کاهش وزن بیماران در مبتلایان به کرونا است و اگر کاهش وزنی ایجاد شود، نباید این کاهش بیشتر از ۱۰ درصد وزن اولیه باشد.