محققان دریافتند بین كمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به كروناویروس ارتباط وجود دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، در این مطالعه، محققان دانشگاه شیکاگو ۴۸۹ بیمار را که میزان ویتامین Dشان در مدت یک سال پیش از ابتلاء به کووید ۱۹ اندازه گیری شده بود بررسی کردند.
تعریف کمبود میزان ویتامین D کمتر از ۲۰ نانوگرم در هر میلی لیتر خون بود.
«دیوید ملتزر»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «کمبود ویتامین D برای عملکرد سیستم ایمنی مهم می باشد و قبلاً مشخص شده است که مکمل های ویتامین D خطر عفونت های ویروس مجاری تنفسی را می کاهد.»
وی در ادامه می افزاید: «بررسی های آماری ما از آن حکایت می کند که این مساله می تواند برای عفونت کووید ۱۹ هم درست باشد.»
به گفته ملتزر، «فهم اینکه آیا کمبود ویتامین D در احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ نقش دارد می تواند اهمیت زیادی داشته باشد. ویتامین D مکملی ارزان و بی خطر است.»
ویتامین D با قرارگیری مستقیم در معرض نور خورشید در بدن تولید می شود.
منبع: آنی غذا