آنی غذا: چهارمین رویداد ایده بازار خوراك و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار می گردد كه متقاضیان تا اختتام مرداد ماه می توانند طرح های خودرا به این ایده بازار ارسال نمایند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، هدف از برگزاری رویداد ایده بازار خوراک و نوشیدنی شناسایی ظرفیت های ناشناخته در کشور و همسو کردن آنها در امتداد حل مسائل موجود در حوزه سلامت کشور است.
چهارمین رویداد ایده بازار خوراک و نوشیدنی توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با عاملیت مرکز تبادل فناوری ایده بازار امیرکبیر بعنوان کارگزار رسمی وزارت بهداشت و درمان برگزار می گردد.
مواد اولیه، تولید، بسته بندی، کنترل، فناوری های دیجیتال، حمل و نقل، مارکتینگ، ماشین آلات و تجهیزات، کاهش هزینه و افزایش راندمان، مواد اولیه و ترویج فرهنگ سلامت غذایی از محورهای این ایده بازار است.
انعقاد قرارداد تجاری سازی با فناور، ارتباط با جامعه سرمایه گذاران و بهره برداران و حمایت های معنوی و تسهیل در فرایندها و مجوزها از مزایای این رویداد به حساب می آید.
از طرح های منتخب در ۳ رویداد گذشته، می توان به طرح های قاشق سینرژیک، کافی باکس، مکمل غذایی سبز، شیرین کن طبیعی از گیاه استویا، پودر عدسک آبی، دسر نوشیدنی سین بیوتیک بر پایه آب پنیر اسیدی، شیلین؛ پروتئین شیرین مزه مونلین، کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ، نمک فانکشنال؛ در راه پیش گیری از افزایش فشار خون، سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی، پنیر فتای سین بیوتیک با بهره گیری از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم، آفلامتر؛ شناسایی سریع آفلا توکسین اشاره نمود.
انعقاد قرارداد تجاری سازی با برخی فناوران این رویدادها و ایجاد ارتباط میان فناور و صنعت، همچون دستاوردهای این رویدادها بوده است.
منبع: anighaza.ir