آنی غذا: پژوهشگران دریافتند سیب زمینی بعنوان یك سبزی نشاسته ای می تواند منبع پروتئین با كیفیتی باشد كه به حفظ ماهیچه ها كمك می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، «سارا اویکاوا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در این زمینه می گوید: «اگرچه میزان پروتئین یافت شده در سیب زمینی اندک است اما ما سیب زمینی های با میزان بالا پروتئین پرورش دادیم که می توانند فواید قابل توجهی داشته باشند.»
محققان زنان جوان در اوایل سن ۲۰ سالگی را که رژیم غذایی حاوی میزان پروتئین مجاز ۰.۸ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن شأن در روز داشتند را مورد بررسی قرار دادند. بدین معنا که یک زن با میانگین وزنی، تقریباً ۶۰ گرم پروتئین مصرف می کند.
یک گروه از زنان، میزان بیشتر پروتئین مجزاشده از سیب زمینی مصرف کردند. گروه دیگر دارونما دریافت نمودند.
محققان دریافتند بانوانی که پروتئین بیشتر مصرف کرده بودند عضلات و ماهیچه های قوی تری داشتند.
اویکاوا در ادامه می افزاید: «این یافته ها نشان میدهد که میزان مجاز روزانه سفارش شده برای مصرف این پروتئین در جهت حفظ ماهیچه ها در زنان جوان ناکافی است.»
این مطالعه نشان میدهد که کیفیت پروتئین های گیاهی می تواند از ماهیچه ها حفاظت کند.
منبع: آنی غذا