به گزارش آنی غذا پاكیزگی میوه و سبزیجات برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های واگیر دار، یكی از نكات مهم بهداشتی است كه باید در شرایط كنونی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، یكی از دغدغه های این روزهای مردم، تمیز بودن میوه و سبزیجات است. از همین رو، توجه به سفارش های بهداشتی، تأثیر بسزایی در پیش گیری از ابتلاء به بیماری های واگیر دار دارد.- اهتمام كنید میوه و سبزیجاتی انتخاب كنید كه ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند. بعد از ورود به منزل كیسه های میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دوراز دسترس كودكان قرار دهید؛ به شكلی كه تماسی با سایر وسایل منزل نیز نداشته باشند.- بعد از آنكه دست هایتان را خوب شستشو دادید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضد عفونی كننده را درون سینك ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضد عفونی كننده، میوه و سبزی را به خوبی آبكشی كرده و در سبد مخصوص قرار دهید.- با اتمام عملیات ضد عفونی كردن میوه و سبزی، كیسه های پلاستیكی را دور انداخته و سینك و محل قرار دادن كیسه های خرید را شسته یا ضد عفونی كنید.- به هیچ عنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرارندهید و در صورتیكه بعد از شستشو آنها را خرد كرده اید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.- با اتمام كار دستگیره درب یخچال را ضد عفونی كنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای كرونایی به هیچ عنوان سفارش نمی گردد.