مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی ریسك بیماری قلبی را می كاهد

آنی غذا: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف بیشتر اسیدآمینه گوگرد با ریسك بیشتر بروز بیماری كاردیومتابولیك مرتبط می باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران، رژیم غذایی حاوی میزان بالا پروتئین نظیر گوشت، لبنیات، سویا و مغزیجات آجیلی معمولاً حاوی مقادیر زیاد اسیدآمینه گوگرد هستند كه برای سلامت قلب مضر است.
محققان معتقدند رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان راهكار كاهش ریسك بیماری قلبی است.
اسیدآمینه ها بلوك های ساختاری پروتئین ها هستند. زیرگروه آنها موسوم به اسیدآمینه های گوگرد نظیر متیونین و سیستئین، نقش های گوناگونی در متابولیسم و سلامت دارند.
«شن دانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «گوشت ها و سایر مواد خوراكی پُرپروتئین معمولاً حاوی مقادیر بالاتر اسیدآمینه گوگرد هستند. افرادی كه بیشتر محصولات گیاهی نظیر میوه و سبزیجات مصرف می كنند مقادیر كمتری اسیدآمینه گوگرد می خورند.»
محققان این مطالعه، در مطالعه قبلی خود در سال ۲۰۱۸ دریافتند بهبود طول عمر و سلامت با رژیم غذایی دارای محدودیت دریافت اسیدآمینه گوگرد مرتبط می باشد. طبق نتایج مطالعه، محدودیت مصرف متیونین با تأخیر در روند پیری و افزایش طول عمر سلول های انسانی مرتبط می باشد.
در مطالعه اخیر، تیم تحقیق رژیم غذایی و نشانگرهای خونی بیشتر از ۱۱ هزار شركت كننده را بررسی كردند و دریافتند شركت كنندگانی كه مواد خوراكی حاوی مقادیر كمتر اسیدآمینه های گوگرد را مصرف كرده بودند با كاهش ریسك بیماری كاردیو متابولیك روبرو بودند.
بیماری های كاردیومتابولیك مجموعه علائمی هستند كه خطر بیماری قلبی، ابتلاء به دیابت و سكته را بیشتر می كند.

منبع: