محققان چینی می گویند؛ نوشیدن چای سبب بهبود سلامت مغز می شود

آنی غذا: تحقیقات نشان می دهد تركیبات موجود در چای می تواند با حفظ توانایی های شناختی و پیش گیری از زوال شناختی ارتباط داشته باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه «تسینگ هوآ» چین عنوان می كنند چای نه تنها تقویت كننده انرژی و آرامش دهنده است بلكه مهارت های شناختی و سلامت مغز را هم بهبود می بخشد. نوشیدن چای دم كرده در منطقه آسیا بسیار متداول می باشد.
دكتر «جونهوآ لی» سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: ما در مطالعه مان به طورجامع به بررسی تاثیرات نوشیدن چای بر مغز در سطح جهانی و منطقه ای پرداختیم و نخستین نتایج ما حاكی از تاثیر مثبت نوشیدن چای بر ساختار مغز در سازماندهی كارآمدتر شبكه ارتباطات مغزی است.
محققان همین طور دریافتند چای به پیش گیری از آلزایمر هم كمك می نماید.

منبع: