به گزارش آنی غذا محققان دریافتند ماده مغذی كولین دارای قابلیت جلوگیری از بیماری آلزایمر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، «رامون ولازكوز»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقاتی بیماری های عصبی بانر آمریكا، در اینباره می گوید: «مطالعه ما بر روی موش های نر مبتلا به علایم شبه آلزایمر نشان داده است مكمل غذایی كولین در طولانی مدت پرفایده است.»
محققان دریافتند تاثیرات مفید كولین در طول زندگی باعث كاهش فعالیت میكروگلیا می شود. میكروگلیا، سلول های ویژه ای هستند كه مغز را از بقایای مضر بجامانده خلاص می كنند.
كاهش مشهود در میكروگلیا در رابطه با بیماری كه در انواع بیماری های فساد عصبی وجود دارد، می تواند دریچه ای بر روی تحقیقات جدید باشد و روش های را برای درمان طیف وسیعی از اختلالات نظیر بیماری ام اس و پاركینسون، عرضه نماید.
كولین به دو طریق از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می كند. اول اینكه كولین مانع تولید پلاك های آمیلوئیدبتا می شود. پلاك های آمیلوئیدبتا عامل بیماری زا اصلی در بیماری آلزایمر است.
دوم اینكه، مكمل كولین باعث كاهش فعالیت میكروگلیا می شود. فعالیت بیش از اندازه میكروگلیا باعث التهاب مغز شده و درنهایت منجر به مرگ نورونی كه در عملكرد شناختی نقش دارد، می شود.
گفتنی است كاهش فعالیت میكروگلیا حاصل تغییر در دو گیرنده اصلی معروف به استیل كولین نیكوتین آلفا۷ و گیرنده زیگما-۱ است.
كولین در انواع مواد غذایی نظیر جگر مرغ، تخم مرغ، گوشت گوساله، جوانه گندم، شیر و كلم بروكسل (كلم فندقی) یافت می شود.
ماده غذایی كولین بسیار برای عملكرد مغز مهم می باشد. بدن انسان از كولین برای تولید استیل كولین، انتقال دهنده عصبی مسئول در عملكرد حافظه، كنترل عضلات و رفتار استفاده می نماید.