پژوهش های محققان سنگاپوری نشان می دهد؛ نوشیدن چای عملكرد مغز را تقویت می كند

آنی غذا: پژوهشگران دریافتند افرادی كه به طورمنظم چای می نوشند دارای مناطق مغزی با سازماندهی بهتری هستند و در نتیجه در مقایسه با افرادی كه چای نمی نوشند، عملكرد شناختی سالمی دارند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، «فنگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملی سنگاپور، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نخستین شواهد در مورد تاثیر مثبت نوشیدن چای را بر ساختار مغز نشان داده است و بیان می كند نوشیدن منظم چای تاثیر حفاظتی در مقابل زوال سازماندهی مغز ناشی از افزایش سن دارد.» تحقیقات قبلی اثبات نموده اند كه نوشیدن چای برای سلامت انسان مفید می باشد و تاثیرات مثبت آن شامل بهبود خلق و خو و پیش گیری از بیماری قلبی-عروقی است. در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به سلامت، سبك زندگی و سلامت روانی ۳۷ فرد بزرگسال بالا ۶۰ سال را جمع آوری كرد. شركت كنندگان در معرض تست های نوروروانشناختی و اسكن MRI هم قرار گرفتند. با بررسی عملكرد شناختی شركت كنندگان و نتایج تصویربرداری، تیم تحقیق دریافت افرادی كه حداقل ۴ بار در هفته و به مدت حدود ۲۵ سال چای سبز یا چای سیاه می نوشیدند مناطق مغزی شان به روشی موثرتر عمل می كرد.

منبع: