مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر چشم گیر اسیدچرب امگا۳ در كاهش تری گلیسیریدها

آنی غذا: تحقیقات نشان می دهد اسیدچرب امگا۳ سبب كاهش میزان تری گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد در میان بیشتر افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، «آن اسكولاس رای»، سرپرست مطالعه، در این زمینه می گوید: «ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه ۴ گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می توان همراه با داروهای استاتین كه برای كاهش كلسترول مصرف می شوند، بهره برد.» هم اكنون دو داروی اسیدچرب امگا۳ موجود است. یكی حاوی دو اسیدچرب EPA (eicosapentaenoic acid) و DHA (docosahexaenoic acid) است و دیگری فقط حاوی EPA است. تری گلیسیریدها چربی های هستند كه در خون به گردش درمی آیند. برخی مطالعات نشان داده اند كه میزان بالا تری گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می تواند منجر به تصلب شریان شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سكته افزایش یابد. پژوهشگران تاكید می كنند افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها نباید بدون مشورت با پزشك از مكمل های روغن ماهی اسیدچرب امگا۳ استفاده نمایند. ماهی منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریكا سفارش می كند حداقل دو بار در هفته ماهی های چرب نظیر سالمون، خال مخالی، شاه ماهی و تون استفاده گردد.

منبع: