به گزارش آنی غذا متخصصان سلامت در یك مطالعه جدید اخطار دادند كه استفاده بیش از اندازه از گوشیهای هوشمند به چاقی و بیماری كشنده منجر می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، تازه ترین مطالعات پزشكی از آن حكایت می كند كه اعتیاد به استفاده از گوشیهای هوشمند اضافه وزن شدیدی را به همراه دارد و باعث بروز بیماری های كشنده در فرد می شود.
گروهی از متخصصان كلمبیایی در بررسی های خود مشاهده نمودند جوانانی كه در طول روز پنج ساعت یا بیشتر به كار كردن با گوشیهای هوشمند مشغولند، ۴۳ درصد بیشتر با خطر چاقی و مشكلات جسمی ناشی از آن همچون بیماری قلبی روبرو هستند.
به قول محققان كلمبیایی، افرادی كه مدت زمان زیادی را صرف كار كردن با گوشی همراه می كنند تحرك كافی ندارند و زمان لازم را به فعالیت های بدنی اختصاص نمی دهند كه این وضعیت خطر مرگ زود هنگام ناشی از مبتلا شدن به دیابت، بیماری قلبی، انواع سرطان و مشكلات اسكلتی عضلانی را بیشتر می كند.
در این مطالعه كه ۱۰۶۰ فرد ۱۹ و ۲۰ ساله شركت داشتند، مشخص شد افرادی كه ساعات طولانی را با گوشیهای هوشمند مشغولند دو برابر بیشتر از غذاهای ناسالم مصرف می كنند و از فعالیت بدنی كافی برخوردار نیستند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، متخصصان تاكید دارند كه بررسی رابطه احتمالی بین چاقی و تكنولوژی حائز اهمیت می باشد چون كه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال ۲۰۱۶ میلادی بیشتر از ۱.۹ میلیارد بزرگسال در جهان گرفتار اضافه وزن بوده و ۶۵۰ میلیون نفر دیگر به چاقی گرفتار بوده اند.