آنی غذا: یافته ها نشان داده است رژیم غذایی حاوی نمك زیاد سبب بروز نفخ در افراد می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران با بررسی دوباره مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم سبب افزایش نفخ در میان شركت كنندگان شده بود. پژوهشگران همین طور دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی كنترل كم فیبر، سبب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان داده است می توان میزان نفخ را بدون كاهش میزان مصرف فیبر سالم، و بوسیله كاهش مصرف سدیم، كم كرد.» بگفته پژوهشگران، این نخستین مطالعه است كه به بررسی سدیم بعنوان یك عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یك رژیم غذایی پرفیبر است كه دارای میزان نسبتاً كم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد بالا می برد.
منبع: آنی غذا