آنی غذا: طبق نتایج یك مطالعه جدید، رژیم غذایی كم چرب علاوه بر پیش گیری از بیماری قلبی، از سرطان سینه هم پیشگیری می كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان مؤسسه تحقیقاتی بیومدیكال لس آنجلس دریافتند مصرف غذاهای كم چرب، ریسك مرگ ناشی از سرطان سینه را در زنان تا ۲۱ درصد می كاهد. حتی زنان دارای رژیم غذایی كم چرب با كاهش ۱۵ درصدی مرگ به هر علتی روبرو هستند. مدت های مدیدی است كه رژیم غذایی بعنوان فاكتور مهمی در سرطان در نظر گرفته می شود. چاقی با ۱۲ نوع مختلف سرطان همچون سرطان سینه بعد از سن یائسگی مرتبط می باشد. محققان معتقدند یك رژیم غذایی مملو از خوراكی های سالم نظیر سبزیجات، میوه، غلات كامل و حبوبات به حفاظت در مقابل سرطان كمك می نماید. «روآن چلبووسكی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مطالعات قبلی نشان داده اند كه شیوع سرطان در كشورهای كه مردمش تمایل به مصرف بیشتر چربی دارند، به مراتب بیشتر است.» در این مطالعه، حدود ۴۹ هزار زن بعد از سن یائسگی از ۴۰ مركز در سراسر آمریكا شركت كردند. رده سنی زنان بین ۵۰ تا ۷۹ سال بود و هیچ سابقه سرطان سینه در گذشته نداشتند. این زنان بطور میانگین ۲۰ سال تحت نظر بودند. بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸، زنان به طورتصادفی به یكی از دو گروه رژیم غذایی اختصاص داده شدند: گروه رژیم غذایی نرمال كه حدود ۳۲ درصد كالری اش از چربی بود و گروه رژیم غذایی كم چرب كه ۲۰ درصد یا كمتر از كالری دریافتی شأن از چربی بود. بگفته چلبووسكی، رژیم غذایی كم چرب بسیار نزدیك به رژیم غذایی DASH (شیوه های رژیمی توقف فشارخون بالا) بود. محققان مشاهده نمودند ریسك ابتلاء به سرطان سینه در زنان گروه رژیم غذایی كم چرب تا ۸ درصد كاهش یافته بود.
منبع: آنی غذا